2011. január 29., szombat

Place went ghost Ismertető

-  Nem szabad hinni nekik.  Szellemek nincsenek.  Hát nem érted?  -  kiabált utánam Mike, de mintha meg sem hallottam volna, csak eszeveszettül rohantam ki a házból.  Nem akartam semmit.  Semmit, kivéve egy normális emberi életet.  Bármit megadnék érte.  Bármit.. 

Mike és Kate egy gazdag, fellengzős pár.  Nemes családban nőttek fel mind a ketten, fogalmuk sincs róla milyen szegénynek lenni.  Örök életükben megvetették a nincsteleneket, a szerencsétlen sorsú embereket.  Kate szörnyen makacs és szókimondó természetének köszönhetően semmit sem hagyott megjegyzés nélkül.  Egy átlagos napon, amikor vásárolni indultak, a városi hipermarketben különös módon alig voltak emberek.  Egyikük sem tartotta fontosnak, csak magukra figyeltek.  Így történt a véletlen baleset, hogy egy nincstelen 80 körüli férfi figyelmetlenségből nekik ütközött.  Itt kezdődött minden..
A férfi azt hitte egy bocsánat kéréssel minden megoldódik, de nem.  Még nem ismerte Katerine Smithet, a nagyszájú 22 éves gazdag hölgyet.  Kate a létező összes gyalázást a fejéhez vágta amit egy koldusra lehetett mondani. A férfi spanyolul hablatyolt valamit, majd elment.  Kate és Mike diadalmasan távozott a helyszínről.  Fogalmuk sem volt,  még legrosszabb rémálmukban sem gondolták volna, hogy megátkozták őket.  A házuk egy éjjel porrá égett.  Valaki felgyújtotta és nem lehetett rajta segíteni.  Az elkövetkezendő napot egy szállodában töltötték.  Bíztak a szülőkben és a biztosítóban, hogy találnak egy új lakást.  Az ára mindegy volt, a lényeg a tágas légtér és a kényelem.  Reggel kaptak egy levelet, nem volt rajta feladó,  csak címzett.  Gyönyörű, a középkorban használt betűkkel volt írva a következő: Megtaláltuk a tökéletes otthont, a világ egyik leggazdagabb környékén.  Két szintes csoda, elképesztő kilátással.  Az árát meg kell fizetni, de nem számít.  Ígérjük, barátias  fogadtatásban lesz részük!  A házastársak rögtön rácsaptak az ajánlatra és másnap már be is költöztek.  Nem csalódtak, az első nap minden úgy történt ahogy a nagykönyvben meg volt írva.  Egészen estig amikor furcsábbnál furcsább hangokat hallottak.  Azt gondolták, hogy  vendégek, vagy az új takarító nő.  Senki nem volt lent.  A ház látszólag üres volt, de a hangok nem nyugodtak és paranormális jelenségek is követték őket.  Fogalmuk sem volt mi történik.  Fogalmuk sem volt, hogy démonok és szellemekkel élnek együtt.. Akik csak a barátkozni akarnak...

 Légy részese a misztikus kalandnak. Éld meg a paranormális jelenségek kísértését.  Az őrületbe kergetnek, az életedre szomjaznak..


Mi a véleményed?  Szerinted mi fog történni velük?  Vajon túlélik vagy együtt kísértenek a halálukkal?  Írd meg véleményed kommentben :)

11 megjegyzés:

Anna írta...

Szia! Alapjáraton nagyon jó ötlet a történet, nekem csak a bevezetővel vont gondom. Nem eléggé misztikus, borzongató, nem kelti fel a figyelmem. Hiányzik belőle a "paranormális jelenség". Az oké, hogy leírod hogyan indult a történet, de ez annyira volt így figyelemfelkeltő, mintha egy teljesen átlagos pár egyik napját írtad volna le. A nemes kifejezést pedig nem a gazdagokra használják, hanem a nemesi származásúkra, akik valamilyen ranggal bírnak. (Duke, Dutchess, Comtess) Az pedig már a nevükből kiderül, hogy nem nemesi családról van szó csupán pénzemberekről.
Szerintem próbálj meg egy kicsit titokzatosabban fogalmazni. Ezt sajnos egy filmből nem lehet megtanulni, de ha elolvasol egy-két Stephen King könyvet, akkor majd ráérzel az ízére. :)
Azért remélem nem vettem el a kedved és nem sértettelek meg! :) Csak gondoltam egy őszinte véleménynek jobban fogsz örülni!

Moon Angel

Tündi írta...

Szia!
Szerintem nem lett rossz nekem tetszett.És tuti hogy ott fognak maradni,mert nagyravágyók.
pussz
Tündi

bea írta...

Szia!
Bevallom őszintén, hogy én amikor láttam a filmet, eldöntöttem, hogy soha többé ez a film. Olyan rémálmom volt utána, de tényleg! :S

Viszont kíváncsi vagyok, mit hozol ki a történetből. :D

Nekem tetszett ez a kis bevezetés, oké, tényleg nem volt nagyon misztikus, de sebaj, majd a többi fejezet. :D
Várom az új fejit! :)

Üdv.: Bea

Dody Parton írta...

Köszönöm.
Nos, Moon Angel talán igazad van, de nem a bevezető alapján kell megítélni a történetet. Lehet nem volt annyira misztikus, de ez egy ismertető. :) Nem vetted el a kedvem egyáltalán. Inkább bizonyítani szeretnék, hogy nem egy unalmas történet lesz.
Csók!

Dorka írta...

Szia!
Nekem is tetszett ez a prológus. Attól mert nem lett annyira misztikus még lehetnek a fejezetek ilyesztőbbek :D.
Sok sikert továbbra is!! :)

Dóri írta...

Wow!
Nekem tetszett. Igaz, tényleg nem volt benne sok misztikum, de szerintem nem a bevezető fogja ezt eldönteni! ;) A filmet moziba láttam :/ Majd össze sz**rtam magam xDxD Annyiszor befogtam a fülem, hogy a film végére nem tudtam kegyenesíteni az ujjam :D
Na mind1. Lényeg az, hogy tetszik a töri és kívácsi vagyok a folytatsra!
Puszi
Dóri

Kitty írta...

Szia.

Nekem ez a film a halálom!
Én nagyon de nagyon félek tőle!
Viszont mazochista típus vagyok :P
Szóval tuti olvasni foglak! :D
De azért remélem ilyesztőbb lesz.

Puszi: Kitty

szozsa914 írta...

Szia! nagyon tetszik ügyes vagy! Osztom Moon Angel véleményét, hisz van benne néhány hiba, de mindezektől eltekintve igazán várom a folytatást. És, hogy bebizonyítsd, hogy ebből nem lesz egy unalmas történet. Benne vagy egy link cserébe?? Írj hozzám a chatbe. Puszi: Zsani alias Szozsa914

Brigitta írta...

Szióka!:)

Hát, először is, én is egyet értek Moon Angel-lel, tényleg elég átlagos volt, de ettől függetlenül, nekem tetszett.:D Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben majd titokzatosabban fogsz fogalmazni, és apró megjegyzéseket ejteni, amik csak a történet folyamán fognak kiderülni:)
Abban is reménykedek, hogy sok szellem és démon lesz.:D Már nagyon kíváncsi vagyok egy olyan történetre, ami tényleg kísérteties.:) Még azt sem bánnám, ha a vége az lenne, hogy a démonok kiszabadulnak, és ellepik a város, aztán a második könyvben már az lenne, hogy egy egész várost megszállnak.:D
Hú, most beindult a fantáziám...:D Na mindegy, én nagyon várom az első fejezetet, remélem tele lesz izgalommal.:D

A filmről annyit, hogy én végig nevettem az egészet.:D Nem feltétlenül hiszek az ilyen paranormális jelenségekben.:) Szóval, nekem inkább vígjáték volt, mintsem horror.:D Meg jobban szeretem az ilyeneket olvasni, úgy jobban el tudom képzelni, és még ijesztőbb az egész.:D

Na, várom az első fejezetet, sok sikert hozzá!:D
Puszika: Brixi

Nikuska94 írta...

Bárki bármit mondd, nekem nagyon tetszett a bevezető. Sok sikert a történethez! :D
Szia!
u.i.: Még nem láttam a filmet, de kíváncsi lettem. :)

Carrie írta...

Szia!
A bevezető ígéretesen hangzik,sok megválaszolatlan kérdéssel. :)
Várom az első részt, és akkor majd jövök egy igazi véleménnyel.
Az ötlet nagyon eredeti, kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőle :)
Tengernyi ihletet